Novi Sad
17.07.2013.
12:46 > 13:31
Novosadska policija uhapsila je 21-godišnjeg M. N. zbog sumnje da je prošle nedelje u ulici Dimitrija Avramovića u leđa upucao dve godine starijeg M. M. iz Sremskih Karlovaca.
  • 17.07.2013 23:16
    "Zasto za sve u komentarima okrivljujete navijace?
    ne znate vi ni sta su, ni ko su navijaci!
    Kako ono ide, droga na svakom cosku, losa vlada, nezaposlenost, kasnjenje penzija - krivi smo za sve!"

    Znam par pravih navijaca, ovo danas je trend, tj. izgovor da se glupost i slabost predstavi kao vrlina i nekakva snaga.Ukratko paravan za licnu nemoc. Neko dobro rece, kukavice, neznalice, olos, otpad i gamad.
    Niste vi krivi sto ste takvi, krivi su vasi roditelji sto vas nisu naucili postovanju i obrazovali na vreme, kriva je drzava sto vas ne sankcionise kada pravite cirkus po gradu. Vi ste odgovorni za svoje postupke (mozda i postuBke,ako ste "nacionalista"), samo imate srece sto zivite u rupetini, pa vas jos niko nije klepio po klempavim usima. Polako, radicete vi za one koje tucete i maltretirate, lezacete vi u zatvorima i sluziti ovom drustvu na produktivan nacin.Ja imam srpljenja, nemam razumevanja za bezobrazluk, bezumlje i nasilje. Slavite vu zemlju dok vam odgovara javasluk, kada ga ne bude bilo bicete tisi od miseva i manji od makovog zrna.Olos.
  • Mlad mesec

    17.07.2013 18:18
    ____/
    Zasto za sve u komentarima okrivljujete navijace?
    ne znate vi ni sta su, ni ko su navijaci!
    Kako ono ide, droga na svakom cosku, losa vlada, nezaposlenost, kasnjenje penzija - krivi smo za sve!
  • 17.07.2013 14:28
    Seljoberi nadobudni,nafurani na gangsteraj i slicna sranja,a ne idu nikuda ako nisu u grupi,sisice mamine i tatine...
  • 17.07.2013 13:36
    Pa takvih mini terroristickih ekipa imas na svakom koraku.
    Navijaci, kako oni sebe nazivaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna